Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

ماش‌پلو با خرما

ماش‌پلو با خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 4 پیمانه

ماش 2 پیمانه

کره 200 گرم

کشمش یک پیمانه

دارچین به میزان لازم

خرما 20 عدد

خلال بادام به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

زعفران حلکرده به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه ماش تمیز کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا برشته شود.

حالا ماش را بپزید و با برنج آبکش کرده مخلوط کنید. سپس در قابلمه مناسبی قدری کره آبکرده بریزید، پلو را در قابلمه ریخته و به مدت 30 دقیقه دم کنید.

اینک کشمش را با قدری کره تفت دهید. کمی دارچین به آن بیفزائید و کنار بگذارید. خرماها را نیز در کره تفت دهید.

اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما، کشمش، ‌خلال بادام، پسته و زعفران بیارائید. سپس باقیمانده کره را داغ کرده و روی سطح پلو بدهید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشپلو سنتی ایرانیطرز تهیه ماش پلومواد لازم برای تهیه ماش پلو با خرما تعداد بازديد: 2887 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است