آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکشی کنید. آنگاه ماش تمیز کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا برشته شود.
حالا ماش را بپزید و با برنج آبکش کرده مخلوط کنید. سپس در قابلمه مناسبی قدری کره آبکرده بریزید، پلو را در قابلمه ریخته و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
اینک کشمش را با قدری کره تفت دهید. کمی دارچین به آن بیفزائید و کنار بگذارید. خرماها را نیز در کره تفت دهید.
اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با خرما، کشمش، خلال بادام، پسته و زعفران بیارائید. سپس باقیمانده کره را داغ کرده و روی سطح پلو بدهید.