تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
طرز تهیه نثارپلو | شیرین پلو
برای پخت شیرین پلو یا نثار پلو (قزوین) برنج را بشوئید، بخیسانید و پس از پختن در آبجوش و نمك، آبكشی كنید. بعد برنج را دم كنید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 30 ثانیهی دیگر آن را تفت دهید.
حالا آب را بیفزائید – به حدیكه روی گوشت را بپوشاند - و صبر كنید تا گوشت بپزد.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع پلو
در اواخر پخت نمك و زعفران را نیز درون گوشت بریزید و بگذارید آبش كشیده شود.
اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.
زرشك را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس خلال بادام و پسته را بشوئید و درون زرشك بریزید.
خلال نارنج را نیز به همراه زعفران به زرشك بیفزائید و قدری از این مخلوط را كنار بگذارید.
اینك باقیماندهی مخلوط زرشك را با قیمه مخلوط كنید و پلو و قیمه را لابهلای هم، در دیس مناسبی بكشید.
رویش كرهی آبكرده بدهید و با مخلوط زرشك بیارائید.
یادآوری: بهتر است از گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده كنید.