Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 01:16

شیرین پلو | نثار پلو (قزوین)

شیرین پلو | نثار پلو (قزوین)

shooroshirin5

0 1

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

برای تهیه شیرین پلو یا نثار پلو (قزوین) به مواد زیر نیاز است:

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

پیاز خردكرده 3 عدد درشت

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

گوشت قیمه‌ای خرد كرده 600 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده‌ی غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

زرشك 50 گرم

 

خلال بادام 150 گرم

 

خلال پسته 150 گرم

 

خلال نارنج تلخی گرفته 150 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

طرز تهیه نثارپلو | شیرین پلو

 برای پخت شیرین پلو یا نثار پلو (قزوین) برنج را بشوئید، بخیسانید و پس از پختن در آب‌جوش و نمك، آبكشی كنید. بعد برنج را دم كنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 30 ثانیه‌ی دیگر آن را تفت دهید.

حالا آب را بیفزائید – به حدی‌كه روی گوشت را بپوشاند - و صبر كنید تا گوشت بپزد.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع پلو

در اواخر پخت نمك و زعفران را نیز درون گوشت بریزید و بگذارید آبش كشیده شود.

اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.

زرشك را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس خلال بادام و پسته را بشوئید و درون زرشك بریزید.

خلال نارنج را نیز به همراه زعفران به زرشك بیفزائید و قدری از این مخلوط را كنار بگذارید.

اینك باقیمانده‌ی مخلوط زرشك را با قیمه مخلوط كنید و پلو و قیمه را لابه‌لای هم، در دیس مناسبی بكشید.

رویش كره‌ی آبكرده بدهید و با مخلوط زرشك بیارائید.

یادآوری: بهتر است از گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده كنید.

 

برچسب ها: نثار پلوغذای قزوینشیرین پلوشیرین پلو قزوینطرز تهیه نثار پلوآموزش نثار پلو تعداد بازديد: 16682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟