Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

پلوی خرمشهری

پلوی خرمشهری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

طرز تهیه پلو خرمشهری:

گوشت گوسفندی  500 گرم

 

پیاز درشت  1 عدد

 

روغن مایع  به میزان لازم

 

سیب‌زمینی  3 عدد

 

پیاز  1/5 كیلوگرم

 

ادویه *  به میزان لازم

 

نمك  به میزان لازم

 

برنج  600 گرم (4 پیمانه)

*

 شامل زردچوبه، دارچین، زیره و فلفل

آشپزباشی

 مواد لازم برای تهیه پلوی خرمشمهری:

ابتدا گوشت را قیمه‌ای خرد كنید و در قابلمه‌ای بریزید. بعد آن را با یك عدد پیاز خرد كرده و قدری روغن تفت دهید و مقداری آب به گوشت بیفزائید تا بپزد و پس از پختن آب زیادی نداشته باشد.

سپس سیب‌زمینی‌ها را به اندازه‌ یك بند انگشت خرد و سرخ كنید. حالا پیاز، را خلالی خرد كنید و آن را نیز سرخ نمائید. آن‌گاه در كاسه‌ مناسبی، گوشت، سیب‌زمینی، پیاز و ادویه را مخلوط سازید.

برنج را آبكش كنید. اكنون در قابلمه‌ مناسبی، برنج، مخلوط گوشت، سیب‌زمینی و پیاز را به ترتیب بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه دم كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوآشپزباشیپلوی خرمشهریروش تهیه پلوی خرمشهریمواد لازم پلوی خرمشهریتهیه پلوی خرمشهری تعداد بازديد: 5716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است