آشپزباشی
مواد لازم برای تهیه پلوی خرمشمهری:
ابتدا گوشت را قیمهای خرد كنید و در قابلمهای بریزید. بعد آن را با یك عدد پیاز خرد كرده و قدری روغن تفت دهید و مقداری آب به گوشت بیفزائید تا بپزد و پس از پختن آب زیادی نداشته باشد.
سپس سیبزمینیها را به اندازه یك بند انگشت خرد و سرخ كنید. حالا پیاز، را خلالی خرد كنید و آن را نیز سرخ نمائید. آنگاه در كاسه مناسبی، گوشت، سیبزمینی، پیاز و ادویه را مخلوط سازید.
برنج را آبكش كنید. اكنون در قابلمه مناسبی، برنج، مخلوط گوشت، سیبزمینی و پیاز را به ترتیب بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه دم كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.