آشپزباشی
طرز تهیه پلوی محلی با قیسی:
ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای پیش گفته آبكش كنید. سویا را خیس كنید. و همراه با پیاز، كره و مقداری روغن تفت دهید آنگاه نمك، زردچوبه، دارچین و ادویه پلوئی را بیفزائید و كنار بگذارید. سپس كرفس، هویج و فلفل دلمهای را در روغن تفت دهید تا نرم و سبك شوند و آن را با مواد قبلی مخلوط كنید.
حالا كمی روغن در قابلمه بریزید برنج، مخلوط سویا و گشنیز را به صورت لایهلایه در قابلمه بریزید و آن را روی اجاق با حرارت متوسط دم كنید. اكنون پلو را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال بادام، قیسی و زعفران تزئین كنید.