آشپزباشی - معصومه فلاحی
پیاز را با مخلوط کره و روغن تفت داده تا سبک شود.
آن گاه سینۀ مرغ،سیر و زنجفیل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس ادویه ها را افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.
حالا فلفل،گوجه و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد تفت بخورد و آب گوجه جمع شود.
در آخر خلال بادام، خامه و گشنیز را بیفزائید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا یکدست با مواد ترکیب شود.
اینک مواد را از روی حرارت بردارید و برنج را بصورت چلو آبکش کرده و به مدت 35 دقیقه دم بگذارید.
اکنون پلو را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.
یادآوری
* می توانید بعد از اینکه پلو را آبکش کردید مواد را لابه لای پلو بریزید و آن را دم بگذارید.
* این پلو یکی از غذاهای سنتی هند است.