آشپزباشی
طرز تهیه ادویه پلو:
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته، آبكش كنید. آنگاه استخوانهای مرغ را جدا سازید.
سپس قابلمهی مناسبی انتخاب كنید. حالا قدری از كره را در آن آب كنید و مقداری برنج در قابلمه بریزید.
روی آن تكههای مرغ و ادویه بیفزائید و این كار را تكرار كنید تا مواد كاملاً در قابلمه جا بگیرد.
در این هنگام زعفران و مابقی كره را اضافه كنید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم دم بكشد؛ مدت زمان تقریبی دم كشیدن پلو 45 دقیقه میباشد.
اكنون پلو را در دیس بكشید و رویش را به دلخواه خود تزئین نمائید.