Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 18:19

قابلی پلو افغان

قابلی پلو افغان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

گوشت گوسفندی  500 گرم

پیاز خرد کرده یک عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده به میزان لازم

برنج باسماتی 600 گرم(4 پیمانه)

روغن حیوانی  100 گرم

هویج‌ خلالی خرد کرده 2 پیمانه

خلال نارنج یک‌دوم پیمانه

خلال پسته یک‌دوم پیمانه

لپه بادام یا بادام هندی یک پیمانه

هل 10 -15 دانه

کشمش یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب بپزید.

آن‌گاه قدری زعفران به آن بیفزائید و صبر کنید آب گوشت کاملا کشیده شود.

حالا برنجی را که خیسانده و پخته‌اید آبکش کنید. سپس قدری از روغن را در تابه بریزید و هویج را 5 دقیقه در روغن روی حرارت اجاق تفت دهید.

اینک خلال نارنج، خلال پسته، لپه بادام، بادام هندی، هل و کشمش را بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید .

حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید.

سپس از برنج آبکش کرده و مواد فراهم کرده لایه لایه در قابلمه بریزید و در وسط آن گوشت‌های پخته را قرار دهید.

اینکار را تکرار کنید تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. ا

کنون به مدت 30-45 دقیقه پلو را دم کنید و در نهایت روغن باقیمانده داغ کرده و زعفران را روی پلو بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع پلو و چلوقابلی پلو افغانطرز تهیه قابلی پلومواد لازم برای تهیه قابلی پلو افغانانواع غذاهای کشور افغانستان تعداد بازديد: 3264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است