آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را به همراه پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و به میزان کافی آب بپزید.
آنگاه قدری زعفران به آن بیفزائید و صبر کنید آب گوشت کاملا کشیده شود.
حالا برنجی را که خیسانده و پختهاید آبکش کنید. سپس قدری از روغن را در تابه بریزید و هویج را 5 دقیقه در روغن روی حرارت اجاق تفت دهید.
اینک خلال نارنج، خلال پسته، لپه بادام، بادام هندی، هل و کشمش را بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را کنار بگذارید .
حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید.
سپس از برنج آبکش کرده و مواد فراهم کرده لایه لایه در قابلمه بریزید و در وسط آن گوشتهای پخته را قرار دهید.
اینکار را تکرار کنید تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. ا
کنون به مدت 30-45 دقیقه پلو را دم کنید و در نهایت روغن باقیمانده داغ کرده و زعفران را روی پلو بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.