تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه بامیه پلو:
100 گرم از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. برنج خیسانده را بیفزائید و قدری تفت دهید تا شیشهای و شفاف شود.
آنگاه آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را روی حرارت متوسط، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. سپس ساقهی بامیهها را بگیرید و همراه با سركه در كاسهی مناسبی بریزید و هم بزنید تا كاملا به سركه آغشته شوند.
بعد بامیهها را زیر آب سرد بگیرید. باقیماندهی كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
حالا بامیهها، گوجهفرنگی، نمك، فلفل، آبلیمو و قدری آب به آن بیفزائید و 20 دقیقه، بامیه را بپزید. اكنون برنج پخته را در ظرف مناسبی بكشید و با بامیه و گوجهفرنگی بیارائید.