روش تهیه پلو گشنیز
برنج را به خوبی بشویید (از این مرحله به هیچوجه غافل نشوید زیرا با شستن برنج، نه تنها آلودگیها را از روی آنها پاک میکنید، بلکه در انتها برنج قد کشیدهتر و نرمتری خواهید داشت). سپس حداقل دو ساعت به همراه آب و نمک آن را بخیسانید.
در قابلمهای بزرگ آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس آب برنج را دور ریخته و برنجها را در آب جوش بریزید. روغن زیتون را نیز اضافه کنید.
برنج را در حال جوش چک کنید. اگر برنج را بین انگشتانتان قرار دادید و با کمی فشار، برنج له شد اما داخلش کمی سفت مانده بود، زمان آبکش کردن برنج فرارسیده است. سریعاً آن را آبکش کنید.
پس از آبکش کردن برنج، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و داخل آن کمی روغن بریزید. میتوانید تهدیگ مورد علاقه خود را در قابلمه بچینید. یک لایه برنج بر روی تهدیگ ریخته و روی آن گشنیز خرد شده بریزید. این روند را ادامه دهید تا تمامی برنج در قابلمه قرار گیرد. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه دم بکشد.
در هنگام سرو پلو گشنیز، آب لیموی تازه را بر روی آن بچکانید. برنج شما آماده است!
مواد لازم برای تهیه ران مرغ مکزیکی
ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست سه عدد
روغن زیتون یک سوم فنجان
سیر ریز خورد شده شش حبه
پودر چیلی یا فلفل تند دو قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آب لیموی تازه به مقدار لازم
رنده پوست لیمو به مقدار لازم
روش تهیه مرغ مکزیکی
در یک کاسه بزرگ روغن زیتون، سیر، رنده پوست لیمو، آبلیمو، پودر چیلی، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
مرغ ها را به صورت لایه لایه و نازک برش دهید.
مرغها را برای مزهدار شدن به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را به مدت پانزده دقیقه در دمای اتاق، سپس به مدت دو ساعت به صورت سربسته، در داخل یخچال قرار دهید.
یک ماهیتابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغها را به صورت لایه لایه، داخل آن قرار دهید. شش دقیقه برای هر طرف کافی است. توجه داشته باشید که برای گریل کردن آنها، به هیچ گونه روغن نیاز ندارید.
پس از پخت مرغها را بر روی برنجی که با گشنیز و لیمو دم کشیده است، قرار دهید و نوش جان کنید!