Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

كوكوی مرغ كنجدی

كوكوی مرغ كنجدی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سينه‌ي مرغ......................500 گرم، چرخ‌كرده

تره‌فرنگي كوچك...................يك عدد، چرخ‌كرده

زنجبيل تازه...................يك قاشق غذاخوري، رنده شده

سويا‌سس.....................يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ.................يك‌عدد، زده

روغن مايع.....................يك تا 2 قاشق غذاخوري

كنجد بو داده......................2 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل.....................به ميزان لازم

روش‌تهیه

سينه‌ي مرغ چرخ‌كرده، تره‌فرنگي، زنجبيل تازه، سويا سس و تخم‌مرغ را در يك كاسه به خوبي با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. تابه دو طرفه را با روغن چرب كنيد و مايه‌ي كوكو را در آن پهن كنيد. در تابه را بسته و حدود 15 دقيقه روي شله متوسط ان را بپزيد، سپس تابه را برگردانيد تا طر ديكر كوكو نيز حدود 10 دفيفه برشته شود. درب تابه را بازكرده و كنجه را روي مرغ بپاشيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیتره فرنگیکوکوزنجبیلکنجد تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است