تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برای پخت کوکوی شیرین، سیبزمینیها را خوب بشوئید و بپزید. آنگاه پوستشان را بگیرید و پوره كنید. سپس تخممرغها، نمك، پودر شكر و نیمی از زعفران را در كاسهی مناسبی بریزید و سیبزمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا در تابهی مناسبی به قطر تقریبی 22 سانتیمتر، قدری روغن بریزید و روی اجاقداغ كنید. مایهی كوكو را در تابه بریزید و به سرعت رویش را صاف كنید.
آنگاه در تابه را بگذارید و صبر كنید كوكو با حرارت ملایم بپزد و برشته شود. سپس كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. اینك شكر، آب، گلاب و باقیماندهی زعفران را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.
اكنون شربت را روی كوكو بریزید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقهی دیگر، كوكو را روی حرارت ملایم بپزید.
حال صبر كنید تا كوكو كاملا خنك شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با پستهی خرد كرده بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی این كوكو، از سیبزمینی مرغوب استفاده كنید.