آشپزباشی - نجمه درویش ملا
سیب زمینی را با شیر و کره مخلوط نمایید. آنگاه کلم سفید، تخم مرغ، پنیر پیتزا و ادویه جات را بیفزایید.
حال از مایه کوکو به اندازه یک گردو برداشته و در دست فرم دهید.
سپس بمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. اینک روغن را در تایه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.
آنگاه کتلت ها را آرد غلطانده و در روغن با حرارت متوسط سرخ نمایید.
میتوان از کلم بروکلی بجای کلم سفید نیز استفاده نمود
در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده به مایه کوکو بیفزایید.