Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

کوکو لوبیا چیتی

کوکو لوبیا چیتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ لیوان

سیب زمینی: ۳ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا لوبیا چیتی را به مدت ۲۴ ساعت خیس بدهید، سپس با مقداری آب و نمک لوبیا را بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. لوبیای پخته را آبکش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس با گوشتکوب لوبیا‌ها را کاملا له کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس سیب زمینی را با دست فشار بدهید و آب اضافه آن را خارج کنید. پیاز را هم به صورت جداگانه پوست و رنده کنید و حتما آب اضافه پیاز را بگیرید. حالا سیب زمینی و پیاز رنده شده را به لوبیا چیتی له شده اضافه کنید.

سیر را رنده کنید و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری، پودر سوخاری و تخم مرغ به مواد بالا اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود، سپس کوکو را به صورت قاشقی داخل روغن بریزید. وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، کوکو را برگردانید تا سمت دیگر کوکو هم سرخ شود. کوکو‌های سرخ شده را روی دستمال مخصوص روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، سپس با سبزی خوردن یا گوجه و خیارشور سرو کنید.

تعداد بازديد: 131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است