روشتهیه
تخممرغ را با همزن بزنید تا يكدست شود. سپس گوشت چرخ كرده، سبزي معطر، نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و ورز دهید. در آخر آرد و پياز را اضافه كرده و با دست مرطوب به ورز دادن ادامه دهید. از مواد آماده شده يك گلوله در كف دست درست كرده و سپس فشار دهید تا تخت شود. آن را در روغن فراوان سرخ کنید(در صورت محدوديت در استفاده از روغن ميتوان از فرهاي نوري هم استفاده كرد). بعد از سرخ شدن، آنها را دانهدانه روي دستمال خشككن قرار دهید تا روغن اضافيشان برود. سپس با ذرت، گوجهفرنگی و زيتون تزيين كرده و سرو کنید.