آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
سيب زميني، پياز، تخم مرغها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه روغن را در تابة نچسبي به قطر 23 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس ماية فراهم كرده را در تابه بريزيد، درش را بگذاريد و كوكو را با حرارت ملايم، بپزيد. همينكه يك طرف كوكو طلائي رنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز برشته شود. اينك كوكو را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.
خواص زعفران
زعفران گیاهی با نام علمی Crocus sativus ، از راستـــه مارچوبهسانان و تیرهی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود.