Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 18:06

کتلت عراقی

کتلت عراقی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ کرده......................200 گرم

جعفری.................یک‌دوم پیمانه

پیازچه..................یک‌دوم پیمانه

نعناع................یک‌دوم یمانه

آرد..............یک‌دوم پیمانه

ادویه(زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، دارچین، زیره)..................1 قاشق سوپخوری

نمک.............به مقدار لازم

پیاز رنده شده..................یک‌دوم پیمانه

روغن................به مقدار لازم

روش‌تهیه

ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه بقیه مواد به جز روغن با هم مخلوط کنید و به مدت چند دقیقه ورز دهید. سپس گوشت چرخ کرده مخلوط شده با مواد را به شکل گِرد و در اندازه متوسط در آورید و در روغن سرخ کنید.این کتلت را با پلو می‌توانید سرو کنید.

 

نکته

می‌توانید این کباب را با سبزیجات تازه و آب‌پز تزئین کنید.

با تشکر از خانم «سبک روح » که در تهیه این غذا من را راهنمایی کردند.

برچسب ها: کتلتکوکوطرز تهیهغذای نونیاموزش آشپزیکتلت عراقیطرز تهیه کتلت عراقی تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است