روش تهیه
کدو، شوید، تخممرغ، نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه در تابة مناسبی به قطر 23 سانتیمتر 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا یکچهارم از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست به تمام نقاط تابه پخش کنید و روی حرارت ملایم آن را بپزید. سپس زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود. اینک کوکو را بر روی سطح مناسبی برگردانید. این کار را تکرار کنید تا 4 کوکو از کدو آماده شود. حالا ماست و سیر را مخلوط کنید. یکی از کوکوها را در ظرف مناسبی بگذارید. روی سطح آن ماست و سیر بمالید و شوید بپاشید. سپس رویش حلقههای گوجهفرنگی بگذارید. مجددا کرپ دیگر را قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا آخرین کوکو، قدری بفشارید و یکساعت در یخچال بگذارید. اکنون آن را برای سرو کردن برش بزنید.