Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:54

كوكوی اِشپِل

كوكوی اِشپِل

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌‌مرغ 4 عدد

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

اشپل ماهی سفید 1 عدد

 

برگ سیر خرد كرده 50 گرم

 

روغن مایع برای سرخ كردن  به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ‌ها، آرد، زردچوبه، نمك و فلفل را با چنگال بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود آن‌گاه اشپل و برگ سیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

حالا مایه‌ی كوكو را در تابه بریزید و بگذارید برشته شود. اكنون كوكو را برگردانید و طرف دیگرش را نیز برشته كنید.

آن‌گاه كوكو را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با گوجه‌فرنگی بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتکوکوآموزش کوکوکوکوی اشپل تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است