آشپزباشی - مرضیه مرشدی
طرز تهیه کتلت کلم سفید
ابتدا زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید. آنگاه كلم و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بپزید. سپس كلم را با گوشت چرخكرده مخلوط كنید. حالا زردههای تخممرغ، آرد سیبزمینی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اكنون از مواد به اندازهی یك گردو بردارید و در دست شكل دهید و در سفیدهی تخممرغ - كه آن را با چنگال زدهاید - بغلتانید. بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. در پایان، كتلت را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزی تزئین نمائید.