روشتهیه
ماهی را شسته، آب آن را گرفته و خشک کنید. قطعات ماهي را در یک ظرف گود به آبلیمو آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه به همين صورت كنار بگذاريد. ترهفرنگیها را شسته، برگهای سبز آن را برای مصرف سوپ کنار گذاشته و قسمتهای سفید آن را به حلقههای گرد کوچک ببرید.
ماهی را چرخ کرده و نشاسته سیبزمینی یا ذرت، تخممرغ، نمک و فلفل را اضافه كرده و خوب مخلوط کنید. پیاز را پوست کنده و رنده كنيد و به مخلوط بالا اضافه کنید.
مارگارین را در یک تابه داغ کرده و از گوشت ماهی به اندازهی نارنگی گلولههایی برداشته و کمی پهن کنید و به مدت 10 دقیقه آنها را سرخ کرده و کنار بگذارید.
ترهفرنگیها را نیز سرخ کرده و نمک و فلفل بزنید. در یک دیس مناسب کتلت ها را چیده و ترهفرنگیها را کنار آن دورچین كرده و با چند شاخه جعفری و لیموترش تزیین کنید.