آشپزباشی - مرضیه مرشدی
طرز تهیه کتلت مرغ با بادام:
ابتدا كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش تبخیر شود. آنگاه مغز نان را در شیر بخیسانید. سپس مرغ و قارچ را با چرخگوشت چرخ كنید و با مغز نان، پیاز، ادویه، نمك، فلفل، بادام و تخممرغ مخلوط سازید. حالا 2 عدد تخممرغ دیگر را كاملاً با چنگال بزنید. اكنون هر بار به اندازهی یك عدد پرتقال كوچك از مواد بردارید و با دست گرد كنید یا به شكل بیضی در آورید. سپس آنها را در تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. اینك كتلت را در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه تزئین نمائید.