تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
طرز تهیه کتلت پسته:
گوشت، پیاز، پسته و جعفری را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید. آنگاه نمك، فلفل، زیره و رب فلفل را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا چسبنده شود.
حالا رویش را بپوشانید و 3 – 4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی فراهم كرده را بردارید و گرد كنید.
اكنون دو طرف كتلتها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری و گوجه فرنگی بیارائید.
روزه داران بخوانند
عوامل ایجاد كنندهی بیحالی و افت فشارخون در ماه رمضان عبارتند از: استفادهی بیشتر از حد مواد غذائی حاوی قندهای ساده، انواع شیرینیها و شكلات، زولبیا و بامیه و سایر نوشیدنیهای خامهای، حلوا و شلهزرد توأم با عدم تأمین مایعات مورد نیاز بدن در فرصتهای موجود، سبب بروز ضعف و بیحالی، خستگی، رنگپریدگی، سرگیجه، افت فشارخون ناشی از تحریك ترشح انسولین توسط لوزوالمعده میشود.