Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 01:14

كتلت پسته | طرز تهیه کتلت پسته

كتلت پسته | طرز تهیه کتلت پسته

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کتلت پسته:

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

پسته‌ی بی‌نمك خرد كرده 120 گرم

 

جعفری خرد كرده 40 گرم

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

رب فلفل 1 قاشق چایخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

طرز تهیه کتلت پسته:

گوشت، پیاز، پسته و جعفری را با هم مخلوط كنید و قدری ورز دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زیره و رب فلفل را به آن بیفزائید و دوباره ورز دهید تا چسبنده شود.

حالا رویش را بپوشانید و 3 – 4 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی فراهم كرده را بردارید و گرد كنید.

اكنون دو طرف كتلت‌ها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری و گوجه فرنگی بیارائید.

روزه داران بخوانند

عوامل ایجاد كننده‌ی بی‌حالی و افت فشارخون در ماه رمضان عبارتند از: استفاده‌ی بیشتر از حد مواد غذائی حاوی قندهای ساده، انواع شیرینی‌ها و شكلات، زولبیا و بامیه و سایر نوشیدنی‌های خامه‌ای، حلوا و شله‌زرد توأم با عدم تأمین مایعات مورد نیاز بدن در فرصت‌های موجود، سبب بروز ضعف و بی‌حالی، خستگی، رنگ‌پریدگی، سرگیجه‌، افت فشارخون ناشی از تحریك ترشح انسولین توسط لوزوالمعده می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکو و کتلتانواع کتلتآموزش کتلتآشپزی سنتیآشپزی ماه رمضان تعداد بازديد: 1955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است