Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

کوکوی فوری

کوکوی فوری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

تخم مرغ ......................سه عدد

ماست .................۵ قاشق غذاخوری

آرد سفید ...................۴ قاشق غذاخوری     

پیازچه خرد شده  ....................  یک دسته

ژامبون خرد شده .................سه عدد

فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده ..................یک عدد

بیکینگ پودر ....................یک قاشق چایخوری

نمک ....................یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر................. از هر کدام نصف قاشق چایخوری    

 

 

طرز تهیه

در یک ظرف گود تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید. با همزن دستی یا چنگال فرقی ندارد. مهم این است که تخم‌مرغ از لختگی دربیاید. نوبت به اضافه کردن ماست رسیده است. ماست را هم خوب با تخم‌مرغ مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را ذره ذره به مخلوط تخم‌مرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. ژامبون‌هایی که خرد کردید را به همراه فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه به مواد اضافه کنید و عملیات مخلوط‌سازی را به این شکل به پایان برسانید!

یک تابه‌ی نچسب را خوب چرب کنید. حتی اگر بتوانید با فرچه دیواره‌های تابه را هم روغن بمالید خیلی خوب است. قرار است یک کوکوی طلایی داشته باشید. مواد را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید. حرارت متوسط باشد که کوکو خوب مغزپخت بشود. بعد از یک ربع روی کوکو را با دست چک کنید. چون آرد داخل این غذا هست اگر به دستتان نچسبید یعنی آماده‌ی این است که آن سمت کوکو سرخ شود. سمت دیگر کوکو هم ۵ دقیقه روی گاز بماند کافیست. همین الان بوی ژامبون پخته شده به همراه پیازچه فضای آشپزخانه‌تان را پر کرده است. حتما یادتان باشد که پیازچه عضوی جداناپذیر است، هوس نکنید آن را حذف کنید که ضرر می‌کنید!

می‌توانید به جای ژامبون از مرغ پخته شده یا سوسیس استفاده کنید.

از قارچ هم می‌توانید در این کوکو استفاده کنید فقط چون قارچ بر اثر حرارت آب می‌اندازد حتما قبل از اضافه کردن به مواد کوکو آن را کمی با حرارت بالا تفت بدهید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوطرز تهیه کوکوغذای نونیکوکو سبزیجات تعداد بازديد: 199 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است