Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

کوکوسبزی

کوکوسبزی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سبزی کوکو پاک و شسته‌شده .......................500 گرم

آرد گندم ................3 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، تخم گشنیز، زردچوبه و روغن ...................به مقدار لازم

تخم‌مرغ................... 3 تا 4 عدد

گردو، نگینی‌خردشده (در صورت تمایل)......................... 4 عدد

زرشک (در صورت تمایل)............... 1 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

سبزی‌ها را خرد کنید. دو قاشق از آرد را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و زردچوبه و سبزی‌های خردشده مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سبزی‌ها اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ کوکو را هم بزنید. در صورتی که تمایل دارید از زرشک و گردو استفاده کنید گردو را با زرشک و بقیه آرد مخلوط کنید. مقداری از مایه کوکو را با زرشک و گردو در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. روغن را در ماهی‌تابه داغ کنید. بعد از داغ‌شدن روغن، نیمی از مایه کوکو را به روغن اضافه کرده و سطح آن را صاف کنید. مایه مخلوط با زرشک و گردو را اضافه کنید. بقیه مایه کوکو را هم افزوده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و درِ ظرف را هم بگذارید. بعد از گرفتن مایه کوکو و سرخ‌شدن یک طرف، آن را به صورت یکجا و یا بعد از بریدن به شکل دلخواه برگردانید. طرف دوم کوکو را سرخ کنید. برای طرف دوم درِ ظرف را نگذارید تا کوکو نرم نشود و کاملاً سرخ شود و بعد از سرخ‌شدن در ظرف مناسب کنار باقلاپلو یا سبزی‌پلو یا با نان سرو نمایید.

نکته

سبزی کوکو شامل 150 گرم تره، 150 گرم جعفری، 100 گرم گشنیز، 30 گرم شوید، 10 گرم شنبلیله و 60 گرم اسفناج می‌باشد. نسبت سبزی‌ها می‌تواند تغییر کند به جز شنبلیله و شوید که باید کم باشد یا می‌توان حذف نمود.

تعداد تخم‌مرغ‌ها به اندازه آن‌ها بستگی دارد.

برچسب ها: کوکوطرز تهیه کوکوغذای سنتیکوکو سبزی تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است