آشپزباشی - مرضیه مرشدی :
روشتهیه
سیبزمینی، تخممرغها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن را در تابهی نچسبی به قطر حدود 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایهی كوكوی سیبزمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكوی سیبزمینی را نیمپز كنید. اینك كوكوی سبزی را به این ترتیب فراهم كنید. سبزی كوكو، تخممرغها، نمك، فلفل، آرد، گردو و زرشك را در كاسهی بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید و آن را روی كوكوی سیبزمینی بریزید و صاف كنید. اكنون مجدداً تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. صبر كنید تا كوكوی سبزی نیز بپزد. میتوانید آن را برگردانید تا روی كوكوی سبزی نیز طلائیرنگ شود. برای اینكار بشقابی به اندازهی در تابه انتخاب كنید. كوكو را برگردانید و دوباره آن را به تابه هدایت كنید. آنگاه كوكوی دورنگ را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری:
زرشك را در یكدوم پیمانه آب گرم بخیسانید و 15 -20 دقیقه كنار بگذارید. سپس آن را در صافی بریزید، آب اضافی آن را بگیرید و مصرف نمائید.
نكات مهـم
شما میتوانید این كوكو را در فر نیز تهیه نمائید. به این صورت كه قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را با كره چرب كنید. ابتدا مایهی سیبزمینی و بعد مایهی سبزی را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجهی سانتیگراد قرار دهید. برای برشته شدن روی كوكو نیز میتوانید از گریل استفاده كنید. توجه داشته باشید كه زمان پخت مایهی كوكوی زیرین را كمتر كنید و در واقع آن را نیمپز كنید تا وقتی مایهی كوكوی دوم را میریزید كوكوی زیرین نسوزد.