آشپزباشی - معصومه عیوضی
کدو، هویج، قارچ، پیازچه، ریحان، نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را در کاسۀ مناسبی بریزید.
آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و با سبزیجات مخلوط کنید. حالا پنیر را افزوده و قدری هم بزنید.
اینک روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا با حرارت ملایم کوکو بپزد.
حالا کوکو را زیر و رو کنید تا دو طرف آن برشته شود. اکنون کوکو را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس آماده کرده میل کنید.
روش تهیه سس
در ظرف مناسبی عسل، آب لیموی تازه و کنجد بو داده را مخلوط کنید و چند برگ مرزه یا رزماری به آن بیفزائید تا معطر شود.