Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

کوکوی لوبیا

کوکوی لوبیا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

لوبیاچشم بلبلی........................250 گرم

پیاز متوسط...................یک عدد، خرد شده

فلفل تند..................یک عدد، بدون تخم، خرد شده

نمک و فلفل...................به میزان لازم

روغن..................یک پیمانه

روش‌تهیه

طرز تهیه‌ی این کوکوی لوبیا مانند فلافل است و در غرب آفریقا طرفداران بسیاری دارد، به طوری که این غذا توسط برده‌ها در قرن نوزدهم به آمریکای مرکزی برده شد و در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی کشورهای حوزه کاراییب است.

لوبیای چشم بلبلی را یک شب در آب خیس کنید. لوبیا را آبکش کرده و پوست آن را جدا کنید. لوبیای پوست گرفته را 2 ساعت دیگر در آب خیس کنید.

پیاز، لوبیا، فلفل تند، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و خمیر کنید. مایه را در یک کاسه بریزید و چند دقیقه ورز دهید(اگر مایه خیلی سفت بود، اندکی آب اضافه کنید تا غلظتش مانند مایه‌ی کوکوی سیب‌زمینی شود). روغن را در یک تابه مناسب داغ کنید. از مایه‌ی آکراس به اندازه‌ی یک قاشق برداشته و در تابه بریزید و هر طرف آن را 3 دقیقه سرخ کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکوغذای فوریلوبیا چشم بلبلیطرز تهیهفلفلغذای نونی تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است