روشتهیه
طرز تهیهی این کوکوی لوبیا مانند فلافل است و در غرب آفریقا طرفداران بسیاری دارد، به طوری که این غذا توسط بردهها در قرن نوزدهم به آمریکای مرکزی برده شد و در حال حاضر یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی کشورهای حوزه کاراییب است.
لوبیای چشم بلبلی را یک شب در آب خیس کنید. لوبیا را آبکش کرده و پوست آن را جدا کنید. لوبیای پوست گرفته را 2 ساعت دیگر در آب خیس کنید.
پیاز، لوبیا، فلفل تند، نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و خمیر کنید. مایه را در یک کاسه بریزید و چند دقیقه ورز دهید(اگر مایه خیلی سفت بود، اندکی آب اضافه کنید تا غلظتش مانند مایهی کوکوی سیبزمینی شود). روغن را در یک تابه مناسب داغ کنید. از مایهی آکراس به اندازهی یک قاشق برداشته و در تابه بریزید و هر طرف آن را 3 دقیقه سرخ کنید.