روشتهیه
ابتدا مرغ چرخ کرده را در ظرفی بریزید. بعد کرفس رنده شده و فلفل دلمهای رابیفزایید. سپس به ترتیب جوانه ماش، سیبزمینی پخته شده، تخممرغ، پودرکاری و یک قاشق سوپخوری از آرد سوخاری را به مواد اضافه نمایید. گلولهای از مواد برداشته و در مخلوطی از آرد سوخاری، دانه کنجدو پنیرپارمزان بغلطانید.آنگاه مواد را به شکل کاسهای یا لولهایی درآورید و اطراف آن را در روغن سرخ کنید. میتوانید مقداری از مواد را نیز توپی کنید و در آرد بغلتانید ودرمیان آن با انگشت کمی فرو رفتگی ایجاد کنید تا به شکل کاسه در آید و بعد آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن میتوانید داخل آن را با گوجهفرنگی یا خیارشور یا انواع سس پر کنید و میل کنید.