روشتهیه
سيبزميني را رنده كرده و با مقداري نمك و زعفران و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. نخودفرنگي را ميكس كرده و با مقداري نمك و زنجبيل و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. هويجها را ميكس كنيد و با آرد سيبزميني، نمك، فلفل، زعفران، دارچين و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد. پياز را رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده، نمك، ادويه كاري، گردو و 2 عدد تخممرغ مخلوط كنيد.
يك قالب پاند كيك 26×10 را چرب كنيد و مخلوط سيبزميني را در قالب بريزيد و خوب صاف كنيد. سفيدهي تخممرغ را با چنگال بزنيد تا از لختگي درآيد سپس روي دو برگ از ژامبون را با قلممو سفيده تخممرغ بماليد و آن را روي مخلوط سيبزميني قرار دهيد بعد طرف ديگر ژامبونها را نيز سفيده تخممرغ بماليد و اين كار را با مخلوط نخودفرنگي و هويج نيز انجام دهيد. در آخر مخلوط گوشت را روي آن قرار داده و روي ظرف را با فويل بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ ایجاد كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت به صورت بنماري در فر قرار دهيد (یعنی قالب را در تابه بزرگتری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگتر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند). بعد از اين مدت فويل را برداشته و نيم ساعت ديگر در فر قرار دهيد تا زمان پخت كامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و برش دهيد.