Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

کوفته تن ماهی

کوفته تن ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
تن ماهی: ۲ عدد
سیب زمینی آبپز: ۲ عدد
جعفری و گشنیز خرد شده: ۱ پیاله کوچک
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پولبیبر: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: از هرکدام نصف یک عدد
سیر: ۵ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: نصف لیوان
نمک، پاپیرکا و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و بگذارید کاملا خنک شود، سپس پوست و رنده کنید. تن ماهی را بجوشانید و بعد از اینکه کاملا خنک شد، آبکش کنید و با دست فشار بدهید تا روغن تن ماهی کاملا گرفته شود. حالا تن ماهی را با قاشق پوره کنید و همراه با جعفری و گشنیز خرد شده، آرد سوخاری، روغن زیتون، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و پولبیببر به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و مواد را با دست حسابی ورز بدهید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کوفته قلقلی درست کنید. کوفته‌ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس هر دو طرف کوفته‌ها را در مقداری روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس این غذا، سیر را خرد کنید و داخل همان روغن ماهی تابه بریزید، سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا خامی فلفل گرفته شود. در مرحله بعد کمی نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بریزید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و یک دقیقه تفت بدهید. در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و نصف لیوان آب جوش بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس کوفته قلقلی‌های سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. نیم ساعت زمان بدهید تا مواد بجوشد و سس غلیظ شود. حالا کوفته‌های تن ماهی خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را هم با برنج یا با نان سرو کنید، نوش جان.
تعداد بازديد: 68 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است