آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان
لبو را ریز خرد كنید. سیب، فیله پرتقال، شكر، سیر و فلفل خرد كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سركه را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس 20 دقیقه چاتنی را بجوشانید و بعد لبو را به آن بیفزائید. حال تخم گشنیز را نیز اضافه كنید و 20 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید. حالا گلپر، آبلیمو، پوست لیمو و نمك را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر چاتنی را بجوشانید.
اكنون صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.