روشتهیه
کدوحلوائی، سیب، پیاز و سرکه را در قابلمة مناسبی بریزید و 10 دقیقه روی اجاق بجوشانید. آنگاه شکر، کشمش، پوست پرتقال، چیلی، زنجفیل و نمک را بیفزائید و بگذارید شکر حل شود و چاتنی بپزد. در حدود 20 دقیقه طول میکشد تا چاتنی آماده شود. در این میان، گاهی چاتنی را هم بزنید تا ته نگیرد! همینکه چاتنی خنک شد، آن را در شیشة استریل کرده بریزید و درش را محکم ببندید.
خواص کدوحلوائی
کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است و همچنین حاوی بتاکاروتن است که به جلوگیری از آسیب UV و بهبود بافت پوست کمک می کند.این کار به ارتقا تولید کلاژن کمک می کند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست شما می شود.پوست را از آسیب شدید محافظت می کند، که مسئول ایجاد چین و چروک و حتی سرطان پوست است.