طرز تهیه ترشی عناب
عناب را در ظرفی بریزید و به اندازهای آب اضافه كنید كه روی عناب را بگیرد. سپس آبلیمو را بیفزائید و به مدت 12 ساعت كنار بگذارید تا عناب خیس بخورد. در این مدت 5 تا 6 بار عناب را زیر و رو كنید. بعد در آبكش بریزید و روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا خشك شود. حالا عناب را در ظرفی بریزید. رب گوجه فرنگی، سركه و شكر را مخلوط كنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. پس از سرد شدن روی عناب بریزید و نعناع، فلفل و كمی نمك اضافه كنید. مواد را با هم مخلوط كنید و داخل شیشهی تمیزی بریزید و در جای خنك نگهداری نمائید. بعد از سه روز چنانچه سركهی آن كم شده باشد مقداری سركهی جوشیده و سرد شده روی آن بریزید. ترشی بعد از 15 روز آمادهی مصرف میباشد.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع ترشی
یادآوری: میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از 100 گرم تمرهندی استفاده كنید.