آشپزباشی
ابتدا مقداری نمك بر روی بادمجانها بریزید تا قدری آب آن گرفته شود. سپس 1 پیمانه سركه و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط كنید، روی حرارت قرار دهید، زمانی كه به جوش آمد بادمجان را اضافه نمائید. بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و در صافی بریزید.
پس از اینكه آب آن كشیده شد مقداری زردچوبه بر روی آن بپاشید، و كنار بگذارید. آنگاه بقیه سركه و گوجهفرنگی را روی حرارت قرار دهید. زمانی كه به جوش آمد ابتدا موسیر، هویج، ساقه كرفس، لوبیاسبز، فلفل و در نهایت گلكلم را اضافه كنید.
اكنون بادمجانهای پخته را ساطوری كنید و همراه با عصاره تمرهندی، رب گوجهفرنگی و در صورت نیاز نمك و فلفل بجوشانید تا قدری غلیظ شود، سپس شعله را خاموش كنید. ادویه را اضافه نمائید و مخلوط كنید. اینك ترشی را در ظرفهای دردار بریزید و بعد از یك هفته میل نمائید.