آشپزباشی
ابتدا لیموها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید، آنگاه از وسط با كارد تیزی به دو قسمت ببرید. بوسیله آبلیموگیری آب آن را كاملاً بگیرید. اینك پوسته لیموها را در قابلمه مناسبی بریزید و رویش آب و قدری نمك ریخته روی اجاق قرار دهید، حدود 15 دقیقه آن را بجوشانید.
سپس در آبكش بریزید، این كار را 3 تا 4 بار تكرار كنید. حالا پوست لیموها را روی هوله تمیزی قرار دهید، پس از یك ساعت در شیشه مناسبی بریزید رویش 1 قاشق سوپخوری نمك و به میزان لازم سركه بریزید تا كاملاً روی لیموها را بپوشاند و شیشه پر شود. حالا درِ شیشه را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. این ترشی پس از دو هفته قابل مصرف میباشد.