آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
به کمک چاقوی تیز، دانههای ذرت را از ساقة آن جدا کنید و در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و 2 دقیقه بجوشانید.
آنگاه ذرت را در صافی بریزید و اینبار، آن را همراه با باقیمانده مواد لازم در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس چاشنی را 15-20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. حالا چاشنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید، درش را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگه دارید.
گفتنی است که این چاشنی بلافاصله قابل مصرف است.
یادآوری 1: چاشنیها میتوانند با سبزیجات بهاری یا پاییزی تهیه شوند که در کنار انواع غذاها مخصوصا غذاهای نونی مثل کتلت، کوفته، شامی و غیره بعنوان یک سالاد مصرف میشوند و هر زمان در دسترس شما میتوانند باشند.
برای تهیه چاشنی و ترشی در صورتی که از سرکه صنعتی تهیه شود ماندگاری آن زیادتر هست .
بطور مثال انواع ترشی که با سرکه صنعتی تهیه میشود اگر در یخچال هم قرار نگیرد و در محیطی تقریبا خنک باشد کافیست و به هیچ عنوان کپک نمیزند.
چاشنیها را میتوان پس از آماده سازی در شیشههای در فلزی ریخته و به مدت یکساعت به طریقه بنماری آماده کرد و پس از آن در یخچال گذاشت و مورد مصرف قرار داد.
ولی دقت کنید حتما مقداری سرکه در تهیه این چاشنیها استفاده کنید. چون سرکه نگهدارنده مناسبی برای آن خواهد بود.
شما میتوانید در فصلهای مناسب سبزیجات و صیفیجاتی مانند کلم، گل کلم و کلم بنفش، بامیه، پیاز ریز، سیب ترشی و خیار ریز را در شیشههای مناسب بریزید با قدری نمک، سرکه، آب و در صورت نیاز چند حبه سیر برای زمانهای مورد نیاز آمادهسازی کنید.