Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

‎ چاشنی ذرت و فلفل

‎ چاشنی ذرت و فلفل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 1 کیلوگرم

بلال 4عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 2 عدد متوسط

(فلفل دلمه‌ای سبز1 عدد و فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد)

کرفس ریز خرد کرده  2 ساقه

فلفل قرمز تند ریز خرد کرده 1 عدد (در صورت دلخواه)

پیاز حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد متوسط

سرکة سفید 450 ملی‌لیتر

شکر ریز 225 گرم

نمک دریا 2 قاشق چایخوری

دانه خردل آسیاب کرده 2 قاشق چایخوری

زردچوبه ‌یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

به کمک چاقوی تیز، دانه‌های ذرت را از ساقة آن جدا کنید و در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و 2 دقیقه بجوشانید.

آن‌گاه ذرت را در صافی بریزید و این‌بار، آن را همراه با باقیمانده مواد لازم در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس چاشنی را 15-20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. حالا چاشنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید، درش را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک نگه دارید.

گفتنی است که این چاشنی بلافاصله قابل مصرف است.

یادآوری 1: چاشنی‌ها می‌توانند با سبزیجات بهاری یا پاییزی تهیه شوند که در کنار انواع غذاها مخصوصا غذاهای نونی مثل کتلت، کوفته، شامی و غیره بعنوان یک سالاد مصرف می‌شوند و هر زمان در دسترس شما می‌توانند باشند.

برای تهیه چاشنی و ترشی‌ در صورتی که از سرکه صنعتی تهیه شود ماندگاری آن زیادتر هست .

بطور مثال انواع ترشی که با سرکه صنعتی تهیه می‌شود اگر در یخچال هم قرار نگیرد و در محیطی تقریبا خنک باشد کافیست و به هیچ عنوان کپک نمی‌زند.

چاشنی‌ها را می‌توان پس از آماده سازی در شیشه‌های در فلزی ریخته و به مدت یکساعت به طریقه بن‌ماری آماده کرد و پس از آن در یخچال گذاشت و مورد مصرف قرار داد.

ولی دقت کنید حتما مقداری سرکه در تهیه این چاشنی‌ها استفاده کنید. چون سرکه نگهدارنده مناسبی برای آن خواهد بود.

شما می‌توانید در فصل‌های مناسب سبزیجات و صیفی‌جاتی مانند کلم، گل کلم و کلم بنفش، بامیه، پیاز ریز، سیب ترشی و خیار ریز را در شیشه‌های مناسب بریزید با قدری نمک، سرکه، آب و در صورت نیاز چند حبه سیر برای زمان‌های مورد نیاز آماده‌سازی کنید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع ترشی و چاشنیچاشنی ذرت و فلفلطرز تهیه چاشنی هانکاتی پیرامون تهیه چاشنی ها و ترشی هاطرز تهیه چاشنی ذرت و فلفل تعداد بازديد: 1076 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است