آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان
طرز تهیه لیته انبه با تمر هندی
ابتدا تمر هندی را به مدت 2 ساعت داخل سركه بخیسانید. آنگاه آن را از صافی عبوردهید تا عصاره آن بهدست آید. حالا پوست انبه را بگیرید و گوشتهی آنرا از هسته جداسازید و در مخلوط كن له كنید.
سپس در ظرف مناسبی، انبه و تمرهندی را بریزید و با حرارت ملایم 15 دقیقه بجوشانید. بعد شعله را خاموش كنید. حالا ادویههای نیمكوب و شكر را بیفزائید و مخلوطكنید. پس از خنك شدن، در شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری نمائید.