آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
ابتدا گلكلم، هویج، كرفس، به، لوبیا سبز، خیار و سیب ترشی را پس از تمیز كردن بشوئید و روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا رطوبتشان گرفته شود.
سپس در ظرف مناسبی بریزید و لابهلای آنها نخود، سیر، موسیر، فلفل و سبزی را قرار دهید.
حالا سركه، آب و نمك را با هم مخلوط كنید و بجوشانید و بگذارید كاملاً سرد شود.
اكنون آن را روی مواد فراهم كرده بریزید و در ظرف را ببندید. پس از 20 روز شور آمادهی مصرف میباشد.
یادآوری: در تهیهی شور از سبزی فریز كرده استفاده نكنید!