آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
لیمو را همراه با نمك درون قابلمهی آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
آنگاه لیمو را در صافی خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.
سپس آن را روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا روی لیموها برشی به شكل + ایجاد كنید و داخل آنها را از مخلوط دانهی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شكر قهوهای پر كنید و در شیشهی مناسبی بچینید.
اكنون آبلیمو و سركه را بجوشانید و همچنان كه داغ است روی لیموها بریزید.
حالا شیشهها را در آفتاب قرار دهید. پس از یك هفته ترشی آمادهی مصرف میباشد.