تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی
پوست سیر را بگیرید و در سینی مناسبی بریزید. حالا قدری روغن به آن بیفزائید و زیر گریل فر برشته کنید. آنگاه سیر، چیلی، نمک، شکر و سرکه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره صاف و یکدستی حاصل شود.
سپس روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و پوره چیلی و سیر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. پس از دست کم 2 ساعت، سس آماده مصرف است.
یادآوری1: اگر از فلفل خشک استفاده میکنید؛ آن را قدری در آب بخیسانید تا نرم شود.
یادآوری2: میتوانید پیاز را نیز همراه با بقیه مواد در غذاساز پوره کنید.