آشپزباشی - ایران کوهستانی
پوست بادمجانها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید.
حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.
همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید .
اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف میباشد.