آشپزباشی
ابتدا گوجهسبز را درون ظرفی بریزید و مقداری آب، یك قاشق پر نمك به آن بیفزائید و به مدت 24 ساعت كنار بگذارید. سپس آب آن را دور بریزید، چند بار با آب سرد بشوئید، درون صافی بریزید و چند ساعت صبر كنید تا آبش كاملاً گرفته شود.
حالا گوجهسبز را درون شیشه بریزید و چند حبه سیر خردكرده یا درسته و قدری نعنا، به آن اضافه كنید. اكنون به مقدار دلخواه نمك در مقداری سركه بریزید و آن را كاملاً هم بزنید. سپس سركه را روی مواد بریزید و درِ ظرف را محكم ببندید.
یادآوری: برخی از انواع گوجهسبز را وقتی درون سركه میریزند، چروكیده و یا به عبارت دیگر پلاسیده میشود. برای جلوگیری از این پدیده، چند سوراخ با چنگال یا چاقو، روی گوجهسبزها ایجاد كنید.