Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

كرم مرغ

كرم مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

نان باگت بزرگ................يك عدد، خرد شده

آب مرغ................3 پیمانه

سينه‌ي مرغ (بزرگ)..................يك عدد، پخته و خرد شده

پياز .....................یک و نیم پیمانه، خرد شده

روغن مايع.......................يك پيمانه

سير.....................نصف قاشق غذاخوري، رنده شده

فلفل زرد دلمه‌ای.....................2 قاشق غذاخوري، ریز خرد شده

فلفل قرمز تند...................يك قاشق غذاخوري

شير....................يك پيمانه

گردوي آسياب شده.....................يك‌چهارم پیمانه

پنير رنده شده....................100 گرم

نمك.................به مقدار لازم

فلفل سياه و زيره..................به مقدار لازم

زيتون سياه..................براي تزيين

تخم‌مرغ آب‌پز.................براي تزيين

سيب‌زميني..................4 عدد، پخته شده

روش‌تهیه

در ظرف جداگانه ای  نان خرد شده و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. ابتدا سينه‌مرغ را پخته و خرد كنید.

پياز را سرخ كرده و سير، فلفل زرد و قرمز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد سينه مرغ‌ ريز شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنيد. مخلوط نان و آّب مرغ را نیز به غذا اضافه کرده و بگذاريد تا خوب بپزد. شیر را نیز اضافه کنید. در آخر گردوهاي آسياب شده و پنير رنده شده را نیز افزوده، نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. كمي زيره اضافه كنيد و با زيتون و تخم‌مرغ پخته شده تزئین نماييد.  سيب‌زميني های پخته و حلقه شده را در کنار غذا سرو کنید.

یادآوری

از پنیری استفاده کنید که برای طعم و مزه غذا است و نباید در غذا کش بیاید مانند پنیرهای هلندی و مشابه آن.

برچسب ها: پیش غذاپنیرفینگرفودنان باگتگردو تعداد بازديد: 313 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است