روشتهیه
در ظرف جداگانه ای نان خرد شده و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. ابتدا سينهمرغ را پخته و خرد كنید.
پياز را سرخ كرده و سير، فلفل زرد و قرمز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد سينه مرغ ريز شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنيد. مخلوط نان و آّب مرغ را نیز به غذا اضافه کرده و بگذاريد تا خوب بپزد. شیر را نیز اضافه کنید. در آخر گردوهاي آسياب شده و پنير رنده شده را نیز افزوده، نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. كمي زيره اضافه كنيد و با زيتون و تخممرغ پخته شده تزئین نماييد. سيبزميني های پخته و حلقه شده را در کنار غذا سرو کنید.
یادآوری
از پنیری استفاده کنید که برای طعم و مزه غذا است و نباید در غذا کش بیاید مانند پنیرهای هلندی و مشابه آن.