روشتهیه
ابتدا ساقها را با محلول زعفران آغشته كنيد تا مزهدار شود. سپس اطراف ساقها را در روغن تفت دهيد. آنگاه به ترتيب فلفل دلمهاي نگيني شدهو تفت داده شده، پياز و سير رنده شده و نيز ادويهها را شامل: زيره، گرمماسالا، پودر كاري، پودر زنجبيل، بذر گشنيز و فلفل خشك را بيفزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ كمي پخته شود. تمرهندي را نيز با يك پيمانه آب مخلوط كنيد تا شيرة غليظي به دست آيد. شيره را در صافي بريزيد تا هستهها جدا شود. يك عدد قرص عصارة مرغ نيز به شيرة تمرهندي اضافه كنيد. در اين مرحله سبزهاي خرد شده را بدون تفت دادن بيفزاييد و بگذاريد تا غذا كم آب شود و جا بيفتد.
غذا را بچشيد در صورت كم نمك بودن به آن نمك بزنيد. در نهايت ماست زده شده به غذا اضافه كنيد و غذا را در ظرف مورد نظر بكشيد.
یادآوری
به علت داشتن قرص مرغ نمک این غذا کافی می باشد و نمک لازم ندارد.
ادویه ها را نباید بیش از 10 ثانیه تفت داد چرا که تلخ می شود.