تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی
طرز تهیه تاس کباب زمستانی:
به، هویج و پیاز را در قابلمه مناسبی بچینید و كرفس، سیبزمینی و بادمجان را بیفزائید و ده دقیقه بپزید. آنگاه گلكلم، آلو و لبو را اضافه كنید. سپس مارگارین را آب كنید.
رب گوجهفرنگی، ادویه، نمك و فلفل را بیفزائید و قدری تفت دهید. اكنون آبلیمو را نیز به آن اضافه كنید و سس فراهم كرده را روی تاسكباب بریزید.
حالا بگذارید تاسكباب بپزد و جا بیفتد. آنگاه تاسكباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پودر گردو بیارائید.
یادآوری1: ادویه مخلوط را از عطاریها تهیه فرمائید.
یادآوری2: اگر لازم بود یك پیمانه اب به تاس كباب اضافه كنید.