آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب برگ تابه ای:
گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد كنید و همراه با پیاز، روغن زیتون، نمك و فلفل در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه به مدت 2 ساعت در یخچال نگهدارید تا گوشت مزهدار شود. سیخهای چوبی را 1 ساعت در آب خیس كنید تا در هنگام پخت كباب، نسوزد. حالا گوشت را به سیخ بكشید.
ظرف مناسب مایكروویو را قدری چرب كنید و سیخهای گوشت را در آن بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در دستگاه با سیستم كانوكشن روی درجه 220 قرار دهید تا كباب بپزد. اینك كباب را از دستگاه بیرون آورید و قدری روغن یا كره رویش بمالید و دوباره در دستگاه قرار دهید تا كباب برشته شود.
حالا در ظرف دیگری گوجهفرنگی، نمك، فلفل و آبلیمو را مخلوط كنید و به مدت 3 دقیقه در دستگاه با قدرت 100 درصد بپزید. سپس سیخهای كباب را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی بیارائید و میل كنید.