طرز تهیه
سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده را جداگانه هم بزنید تا پوک شود. زرده را با چنگال کمی هم بزنید و به همراه پیازداغ، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و کاملاً ورز دهید.
بیکینگپودر را روی شیر بریزید و به همراه جعفری و آرد سوخاری به گوشت اضافه كرده و در انتها سفیده تخممرغ را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. داخل ظرفی را سلفون كشيده، کمی چرب کنید و آرد سوخاری بپاشید. مایه گوشتی را روی آن پهن کنید. ظرف را با درپوش به مدت 6 تا 8 دقیقه با قدرت 50 درصد(متوسط) در دستگاه بگذارید تا مایه گوشتی بسته شود سپس آن را درون ظرف دیگری برگردانید و یا پشت و رو کنید. رب گوجه، کره و آب زعفران را 30 ثانیه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید و کمی آب به آن اضافه کنید و بعد روی گوشت بریزید.
ظرف را مجدداً بدون درپوش به مدت 4 تا 5 دقیقه با ترکیب گریل با مایکروویو 40 درصد، روی سه پایه بلند فلزی قراردهید.