آشپزباشی - سرمه جلیلی
بلغور را بپزید و اجازه دهید سرد شود. آنگاه آن را با بقيه مواد خوب مخلوط كرده و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد.
سپس هر بار از مايه كباب به اندازه نارنگى برداشته و در دست به شکل انگشت در آورید. و در روغن داغ سرخ كنيد.
مواد لازم برای 4 نفر
بلغور گندم ١ پيمانه
گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم
سير رنده کرده ١ حبه
نعنا تازه خرد كرده ٣ قاشق سوپخورى
پودرتخم گشنيز ١ قاشق چايخورى
پودرزيره سبز ١قاشق چايخورى
نمك و فلفل به میزان لازم
آشپزباشی - سرمه جلیلی
بلغور را بپزید و اجازه دهید سرد شود. آنگاه آن را با بقيه مواد خوب مخلوط كرده و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد.
سپس هر بار از مايه كباب به اندازه نارنگى برداشته و در دست به شکل انگشت در آورید. و در روغن داغ سرخ كنيد.