روشتهیه
چربیهای روشن را شسته و ریز خرد کنید. آنها را در قابلمهای روی حرارت قرار دهید تا روغن پس دهد و طلایی و جزغاله شود. سپس جزغالههای طلایی را با کفگیر خارج کرده و گوشتهایی را که نمک زدهاید در روغن حاصل سرخ کنید. بعد از سرخ شدن گوشت ها 3 پیمانه آب اضافه نموده و بگذارید گوشتها پخته و به روغن بیافتد. سپس جزغالهها را هم اضافه کرده و تا موقع سرو روی حرارت قرار دهید. نانها را به اندازه مساوی برش داده و با روغن غذا که کاملاً داغ است چرب نموده، در بشقاب قرار دهید. در آخرگوشتها را روی نان چرب بکشید. برای تهیه گوشت داغ معمولاً از گوسفندهای پروار استفاده میکنند. گوشتداغ معمولاً در سرمای زمستان مصرف میشود و رسم بر این است که ابتدا مهمانها با نان چرب داغ پذیرایی شده و سپس به تناول گوشت داغ میپردازند.