روشتهیه
پیاز را رنده کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر تخمگشنیز را به پیاز اضافه کنید. گوشت را مخلوط کرده و کاملاً با دست ورز دهید یا با غذاساز مخلوط کنید. صفحهی لوله کباب را روی منقل یا گاز قرار داده و کمی چرب کنید. مقداری از مایه را برداشته و لوله کنید بعد روی صفحه قرار داده و کباب کنید. بعد از سرخ شدن، همراه با نان لواش و سبزی لقمه کرده و گرم سرو کنید.
نکته:
- این دستور 5 گرم کربوهیدرات، 105 گرم پروتئین، 110 گرم چربی و 1430 کیلوکالری انرژی دارد.
ـ به مایه لوله کباب میتوانید کمی تره یا جعفری خرد شده نیز اضافه کنید.
ـ لوله کباب را در تابه چرب شده نیز میتوانید سرخ کنید.
ـ معمولاً این کباب از گوشت قلوهگاه چرب و مخلوط گوساله و گوسفند تهیه میشود و با ترشی سرو میشود(البته بهتر است گوشت دارای چربی کمتری باشد تا برای سلامتی مضر نباشد).
ـ کباب فوق را لقمه کباب هم مینامند به شرطی که بعد از کباب کردن یا سیخ کردن آن را همراه با مخلوطی از پیاز خلال شده، جعفری خرد شده و سماق و خیارشور خلال شده لای نان لواش بپیچید و این لقمه لذیذ را همراه گوجهفرنگی خرد شده نوش جان کنید.